klik sini

Saturday, February 12, 2011

pakai mulut je..

trrrrrrr







video

amacam?kalau la alat muzik xde terpaksa la penyanyi kena wat music sendiri..tp serius style

balik kampung











Thursday, February 3, 2011

10.10

dah lama rsenya x update blog ni...mls la nk update+xde mse...idea 2 kdg2 pulak ada kdg2 xde..besalah aku bukan blogger sejati..tulis blog ni pn just suke2...by the way aku nk wish HAPPY CHINESE NEW YEAR kepada sesiapa yang menyambutnya...kasi la saya angpau..duit tgh xda ni...hehehe...direct ke entri yang aku nk tulis kali ni ialah berkaitan dengan jam...ceritanya bermula di sebuah kedai jam di pekan kecil Slim River...aku nk repair tali jam aku..masa 2 aku bersama Meme & Jimmy yang  ikut sekali..tgh2 tunggu apek tu betulkan jam aku membe aku Jimmy Najmi tanya.."hang tau dak pasaipa jam yang jual kat kedai jam tunjuk pukul 10.10..."pas2 aku tgk kebanyakan jam dinding yang dipamerkan menunjukkan pukul 10.10...aku pn berfikir punya fikir tapi x dpt...jadi aku masih x dpt jwpan smpai sekarang...korang ada jawapan??




gambar yang aku ambik kt google pn pkl 10.10