klik sini

Thursday, February 3, 2011

10.10

dah lama rsenya x update blog ni...mls la nk update+xde mse...idea 2 kdg2 pulak ada kdg2 xde..besalah aku bukan blogger sejati..tulis blog ni pn just suke2...by the way aku nk wish HAPPY CHINESE NEW YEAR kepada sesiapa yang menyambutnya...kasi la saya angpau..duit tgh xda ni...hehehe...direct ke entri yang aku nk tulis kali ni ialah berkaitan dengan jam...ceritanya bermula di sebuah kedai jam di pekan kecil Slim River...aku nk repair tali jam aku..masa 2 aku bersama Meme & Jimmy yang  ikut sekali..tgh2 tunggu apek tu betulkan jam aku membe aku Jimmy Najmi tanya.."hang tau dak pasaipa jam yang jual kat kedai jam tunjuk pukul 10.10..."pas2 aku tgk kebanyakan jam dinding yang dipamerkan menunjukkan pukul 10.10...aku pn berfikir punya fikir tapi x dpt...jadi aku masih x dpt jwpan smpai sekarang...korang ada jawapan??




gambar yang aku ambik kt google pn pkl 10.10

5 comments:

  1. oittt.. kenapakahh 10.10???? cita xhabisss ko niii

    ReplyDelete
  2. aku nk tnya pendapat hgpa la..aku ada bnyk jwpan

    ReplyDelete
  3. owh menarik nie...ada unsur freemason ka?

    ReplyDelete
  4. aku pn x berapa tau..ada org ckp 2 tanda smiley..

    ReplyDelete
  5. yes... itu tanda smiley symbol

    ReplyDelete