klik sini

Friday, December 17, 2010

'areteacar 1st contest, keluarga bahagia!'.

"kenapa saya sayang keluarga saya?
sebab family sy besttttt...
saya sayang ayah saya mak saya adik beradik saya & anak buah saya..."



thanks to areteacer sbb buat contest ni..nk try la gak mn tau ada luck ke..hehe
ni gamba family aku..


ni gambar candid yg ditangkap time raya tahun ni..aku yang berbaju silver tuh*nmpak bergaya..hehehe...ms pagi raya ni kakak aku yang tunjuk peace 2 tgh tunggu nk beranak je..kandungan dah cukup bulan & tggu ms nak keluar je..org srh raya kt hospital xnak...tp check2 kt hospital baby blom kuar lagi...taun dpn gamba ni akan bertambah ahli la...



4 comments:

  1. thanks sebab j0in c0ntest ini. by the way, my name is areteacar la n0t areteacer.hihi..
    nice pic ^__^
    nantikan keputusannya k ...

    ReplyDelete